Начало > Изложба > Съдържание

Основната характеристика на ръчни гранати

1. малък обем, малки качество. Гранати обем и качество пряко засяга размера на войниците товар, влияе на войниците на тактически действия и близък бой когато борба ефект. Следователно, често използвани отбранителна граната бомби с диаметър около 50 мм, пълно разгръщане е дължина 100 мм, пълно възпроизвеждане качество за 300 ~ 600 g, има само 120 g.

2. проста структура, ниска цена. С гранати и консумацията на голямо количество на оборудване, на предпоставката за гарантиране на използването на безопасни и надеждни поради общата структура е много проста, само две части на снаряд и fuze, снаряд с чугунени или stalloy, желязо или пластмаса, ниска цена.

3. лесен за експлоатация, лесен за използване. Граната е най-удобна работа на всички оръжия и боеприпаси, не се нуждае от всяко хвърляне устройство, също така не е нужно всяка сложна операция

4 вида на пълна, широко използван. Гранати ръчни, според техните нужди, като промяната на структурата на бойна глава и такса, може да промени в нова игра. Поради гранати вид на много затова използва диапазон е много широк, освен на бойното поле използването, бунт, пожар, инсектицидни граждански граната приложения също са общи.


Един чифт: Не

Следваща: Определението на ръчна граната

Contact Us
Dongguan Tufeng каучук Co., Ltd
Tel: +86-769-87519232
Address: No.12, Jiedong Rd., Xiaojiejiao, Humen град, Dongguan Сити, провинция Гуангдонг, 523919, Китай
Комуникации
Абонирайте се за Ексклузивни актуализации
Получите най-новите специални оферти и отстъпки информация, изпратена до вашия имейл адрес.
Dongguan Tufeng каучук Co., Ltd